Verantwoordelijk voor de inhoud:

Taste of India GmbH

In der Fummer 18
52538 Selfkant-Tüddern

Tel.: +49 (0) 2456 - 50 87 280
Tel.: +49 (0) 2456 - 50 87 282
Fax: +49 (0) 2456 - 50 87 281

Web: www.tasteofindia.tv
Directeur: Harminder Kumar

Stat-Id-No.: DE285371469
Registergerechtshof: Kantongerecht Aken
HRB 17405

Disclaimer

De inhoud van onze pagina's is met grote zorg gemaakt. Desondanks dragen wij voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud geen enkele verantwoordelijkheid. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 paragraaf 1 van TMG voor eigen inhoud op deze pagina's onder de algemene wetten. Volgens § § 8 tot 10 TMG zijn we niet verplicht als dienstverlener te controleren of doorgegeven dan wel opgeslagen vreemde informatie of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen tot verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie in het kader van de algemene blijven onaangetast. Echter, een relevante verplichting is alleen mogelijk vanaf de datum van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen we de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links
Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen wij geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud ervan. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina's is altijd zelf verantwoordelijk voor de inhoud. De gekoppelde sites werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke schendingen van de wet. Illegale inhoud werd op het moment van koppelen niet waargenomen. Een permanente controle van de gekoppelde sites is onredelijk, zonder concrete aanwijzing van een overtreding. Na kennisgeving van eventuele overtredingen zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht
De inhoud van deze pagina's die door de exploitant zijn onderworpen zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie in elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina's zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door de website exploitant, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Elke duplicatie is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een schending van de auteursrechten constateren, dan verzoeken wij u ons hiervan n kennis te stellen. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Bron: eRecht24.de -rechtsadvocaat Sören Siebert